Bestuurbare helikopter zijn leuk speelgoed

Het is erg mooi en leuk om met een afstand bestuurbare helikopter te gaan vliegen. Het zonnetje schijnt, er is geen wolkje aan de lucht en het is heerlijk windstil. Perfect weer om met je afstand bestuurbare helikopter een ronde te gaan maken. Het is volop genieten om ze de mooiste stunts te laten maken. Ook is het heerlijk om de afstand bestuurbare helikopter weer goed te laten landen.

Wat kost een afstand bestuurbare helikopter?

Er zijn vele verschillende soorten op afstand bestuurbare helikopters. Er zijn al mogelijkheden om een speelgoed variant aan te schaffen vanaf 25 euro. Natuurlijk mag je hier niet de wereld van verwachten. Het is echter een uitstekende manier om te ontdekken hoeveel je van de afstand bestuurbare helikopters zult gaan houden. Natuurlijk zijn er ook duurdere modellen van 500 tot 1.000 euro. En als je wilt kun je natuurlijk nog meer geld gaan uitgeven aan een mooie rc helikopter.Graag bespreken we enkele modellen, zodat je weet wat er allemaal op de markt is.

GT model 5889 v2.0

radiografische helikopterEen van de beste staartrotorhelikopters (RC) welke op dit moment op de markt zijn voor nog geen 100 euro. Het is een perfecte helicopter voor iedereen die al gewend is aan de coaxiale helicopters en een nieuwe uitdaging zoekt. Het is een eerste stap richting de professionele single blade helikopters.
De bediening is van 2.4 Ghz en er zit een 7,4 volts 850 mAh batterij aan boord. Je kunt deze aan de onderkant snel en gemakkelijk verwisselen. Het is dus slim om een paar extra accu’s te bestellen. Het is een heerlijk toestel waarbij er wat meer van je verwacht wordt! Het is dus geen beginnerstoestel. Hoewel je het natuurlijk voor nog geen 100 euro wel kunt gaan uitproberen. Het toestel is minder gevoelig voor wind en kan daarmee ook goed buiten gebruikt worden.

MJX T655 rc helicopter

rc helikopterEen zeer stabiele rc helicopter met een grote dubbelrotor (een coaxiale helikopter) welke gemaakt is van zo goed als onverwoestbaar materiaal en ook een camera aan boord heeft is de MJX T655 rc helicopter welke beschikbaar is voor net iets meer dan 100 euro. Een sterke rc helicopter welke tegen een stootje kan! Het is een ware aanrader waar je veel van zult genieten. Je kunt namelijk met de helikopter gaan vliegen en ook nog eens mooie foto’s e video’s maken. Video opnames met geluid trouwens. Je kunt de camera via je zender bedienen. Hierdoor is het gemakkelijk om de camera aan en uit te zetten. Je kunt met een volle batterij ongeveer een kwartier vliegen.

Syma S5 Speed

bestuurdbare helikopterJe bent jong, houdt van avontuur en wilt de wereld verkennen. Wat is er dan beter om dit samen met je Syma S5 Speed rc helicopter te gaan doen. De Syma S5 Speed rc helicopter is er voor nog geen drie tientjes en is een van de kleinste en ook meest verkochte (kleine) helikopters over de hele wereld. Je kunt lekker in huis ermee gaan vliegen. De commercials waren nog nooit zo leuk dan met deze kleine helicopter. Het is lachen, gieren en brullen! Tot de helikopter in de koffie land?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *